Para-agility / Susan Rekveld

Al enige jaren mag ik geweldige sponsoring ontvangen van Farm Food betreft mijn activiteit in het beoefenen van de para-agility ( agility voor handlers met een beperking).
Ik ben afhankelijk en beoefen deze sport vanuit een elektrische rolstoel) , zowel in de wedstrijdsport (nationaal als internationaal) als bij het geven van demonstraties, waarbij mijn hond (en) ook laat zien te werken als hulphond in het dagelijks leven.
Tevens een fijne samenwerking op grote evenementen zoals Animal Event in Beekse Bergen, Farm & Country Fair in Aalten, Bark in the Park in Baarn en Woeferland in Oldenzaal!
Mijn twee Labrador Retrievers doen het geweldig op Farm Food brokken, Joy de oudste op de HE Schotse Zalmolie en mijn jongste hond Jett, na veel darmproblemen, is weer actief op de HE Glutenvrij!

In 2002 heb ik een Wereldkampioenschap mogen oprichten, de ParAgility World Championship ( wereldkampioenschap agility voor handlers met een beperking) en mocht ook meerdere malen als wereldkampioen, of met een mooie 2e of 3e podiumplaats naar Nederland terugkeren, maar de mooiste prijs blijft voor mij elk jaar weer nieuwe handlers, die ondanks hun beperking, geweldig sporten samen met hun hond….daar staat Farm Food enorm achter, dat gevoel is voor mij heel veel waard 😉

Elk jaar organiseer ik een grote agilitywedstrijd voor beginners, welk op een spontane manier het wedstrijdsfeertje willen proeven voordat men het officiele wedstrijdcircuit ingaat.
In 2020 voor de 19e keer en ook hier sponsort Farm Food mij al heel wat jaartjes met een mooi gevuld tasje van Farm Food welk door de beginnende sporters met veel enthousiasme wordt ontvangen, ook hier elk jaar weer een mooie sponsoring!

Uiteraard dragen wij altijd de kleding van Farm Food op zowel alle wedstrijden als alle demonstraties, waar dan ook!
Natuurlijk hangen wij altijd een mooie vlag en/of spandoek op en is de Farm Food rugtas ook overal herkenbaar in zicht 😉

Website: www.para-agility.nl
Facebook: facebook.com/susan.rekveld