Kids Corner

In deze periode kun je je best een beetje vervelen. Daarom hebben wij voor onze jongste fans iets leuks bedacht…. een echte kleurwedstrijd! Kies hier een mooie kleurplaat uit, print hem uit en ga aan de slag met stickers, stiften, potloden, glitters… alles wat jij leuk vindt! Plaats jouw kleurplaat (eventueel met behulp van je ouders) in een reactie op Facebook of op je Instagram account met de hashtag #farmfoodkleurplatenactie. De twee mooiste én origineelste tekeningen worden beloond met een leuke Farm Food prijs. Veel plezier met kleuren! De kleurplaten kunnen tot en met 15 april worden geplaatst.

 

Lever hier je kleurplaat in

Om een oprechte winnaar te kiezen, maken we gebruik van leeftijdscategorieën, namelijk de leeftijd onder de 8 jaar en boven de 8 jaar. Vergeet dus niet je leeftijd te vermelden in je bericht en gebruik deze #farmfoodkleurplatenactie zodat wij je kunnen vinden op social media.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Heeft u interesse in onze hondenvoeding, om eventueel over te stappen, en wilt u daarom eerst een informatiepakket ontvangen? Dat kan! Graag voorzien we u van de juiste informatie en uw hond van de juiste voeding. Daarom verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen.