Kids Corner

Welkom in onze Kids Corner! Deze pagina hebben wij speciaal ingericht voor onze jongste fans. Hier vind je onder andere mooie kleurplaten om te kleuren en informatie over onze verhalenwedstrijd. leuke weetjes en feitjes die je kunt gebruiken tijdens jouw spreekbeurt over honden kun je vinden bij onze kennis & tips pagina. Veel plezier op onze Kids Corner pagina!

 

Vind jij kleuren ook zo leuk?

Download onze kleurplaten en kleuren maar! Wij hebben super leuke kleurplaten die je kunt inkleuren. Wij vinden het altijd leuk om jullie creaties te zien! Je kunt ons taggen op Facebook of Instagram met de hashtag #farmfoodkleurplaat.

Vraag een informatiepakket aan

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Doe mee aan onze verhalenwedstrijd!

Heb jij een gaaf (fantasie)verhaal met jouw hond? Wij dagen jou uit om dit avontuur op papier te zetten en te delen met ons. Je maakt kans op een hele gave prijs voor jou en je hond! Wat moet je doen? Mail jouw verhaal naar actie@farmfood.nl. Vergeet jouw naam en je leeftijd niet te vermelden!

Laat ons zien dat je bezig bent met jouw verhaal door een foto op social media te plaatsen en Farm Food Hondenvoeding te taggen! Je hebt tot en met het eind van de zomer de tijd om jouw mooiste hondenavontuur in te zenden.

Doen jullie mee? 

Credits foto: @bodhi.blog (Instagram)

Credits foto: @bodhi.blog

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Heeft u interesse in onze hondenvoeding, om eventueel over te stappen, en wilt u daarom eerst een informatiepakket ontvangen? Dat kan! Graag voorzien we u van de juiste informatie en uw hond van de juiste voeding. Daarom verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen.