Uitstel van onze open dagen

In verband met het Coronavirus hebben wij als directie en in overleg met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor ‘veiligheid’, onze verantwoordelijkheid genomen.

Onze Open Dagen van 21 en 22 Maart, waar zeer veel bezoekers uit alle delen van het land verwacht werden, hebben we verplaatst naar een later moment tijdens dit jaar! We hopen natuurlijk dat het virus dan onder controle zal zijn. Daarnaast geeft dat tijdstip ons de mogelijkheid om de ruimte om ons pand beter te benutten dan op dit moment mogelijk is, bijvoorbeeld met extra festiviteiten, demonstraties e.d.

Uiteraard gaan onze werkzaamheden normaal door, echter vinden wij het op dit moment niet wenselijk om zeer veel mensen bij elkaar te brengen wanneer dat niet dringend noodzakelijk is. Wij rekenen dan ook op ieders begrip.

T.z.t. zal de berichtgeving via dezelfde kanalen plaats vinden.

Open dagen Farm Food – Update

Per november a.s. is Farm Food verhuisd naar een volledig nieuw, duurzaam en energieneutraal pand aan de rand van industrieterrein ’t Lochter III in Nijverdal. Door de nieuwbouwlocatie van circa 7000 m2 is er voor Farm Food een einde gekomen aan het ruimtegebrek en het werken vanuit drie verschillende locaties. Zowel de vaste medewerkers van Farm Food als de twintig tot vijfentwintig mensen van Soweco werken inmiddels op de nieuwe locatie aan het Farm Food-concept: ‘Honden eerst!’.

Later in 2020 opent Farm Food haar deuren voor het geïnteresseerde publiek. Bent u één van deze geïnteresseerden dan bent u op één van deze dagen van harte welkom tussen 11:00 en 16:00 uur. Tijdens deze dagen leert u alle facetten van Farm Food kennen; van een informatieve lezing tot aan spectaculaire demonstraties door één van de gesponsorde initiatieven. De Farm Food medewerkers leiden u graag rond om u alle afdelingen te laten zien. Uiteraard wordt er ook gedacht aan de innerlijke mens en wordt er voor vertier gezorgd voor de kinderen.

In plaats van eventuele attenties ontvangt Farm Food graag een donatie t.b.v. Hondenschool De Click. Deze stichting traint hulphonden samen met de hulpvrager en wordt al jaren door Farm Food ondersteund. De mogelijkheid daartoe zal in het pand niet te missen zijn.

Het motto van Farm Food is ‘honden eerst’… tóch zullen er uit veiligheidsoverwegingen -voor dier en mens– tijdens de Open Huis dagen geen andere honden in het pand toe worden gelaten dan degenen die er demonstraties geven.

Contactgegevens

Farm Food | Receptie 0548 61 99 77 | receptie@farmfood.nl
Baruch Spinozastraat 10, 7442 PD Nijverdal, Nederland.