Indah Labradoodles

Wij zijn Esther en Jeroen Koppelaar en wij wonen met onze 3 kinderen, 2 Australian Labradoodles en ons konijn in Dordrecht.
Wij fokken op een kleinschalige en verantwoorde manier af en toe een nestje Australian Labradoodles. De pups worden bij ons in de woonkamer geboren en groeien daar, te midden van ons gezin op. Hierdoor zijn de pups super mens en kind gericht en zijn het heerlijke en sociale gezinshonden.

Gastgezin

Sinds 2015 zijn wij gastgezin voor een hele lieve Australian Labradoodle. We vielen direct voor het zachtaardige karakter, lieve uiterlijk en natuurlijk de niet-verharende vacht. Op 21 april 2017 beviel Dazzling Bibi van 11 prachtige pups. Wij zijn gastgezin voor Bibi en kregen de mogelijkheid om de pups bij ons thuis te laten opgroeien. Wat genoten we van die pups! Zo erg zelfs dat we besloten om één hondje zelf aan te houden om ook af en toe een nestje mee te krijgen. En toen we Saartje voor het eerst zagen, was dat liefde op het eerste gezicht. Ze was het kleinste hondje uit het nest, een teefje met een roze bandje om. Ze had een lief rond kopje, ze was rustig en kon je zo vreselijk lief aankijken. We waren dolblij dat we Saartje konden aanhouden als ons eerste teefje. Saartje is een ontzettend vrolijk en knuffelig hondje. We hopen met haar een mooie lijn Australian Labradoodles op te zetten!

Farm Food

Wij willen onze honden voeren zoveel mogelijk zoals de natuur dat bedacht heeft. BARF gaat ons dan net wat te ver en daarom kozen we voor KVV. Farm Food biedt hoogwaardig en kwalitatief goed voer aan. Onze honden doen het er goed op en ze lusten het graag. Doodles staan erom bekend dat het kieskeurige eters zijn. Onze honden zijn geen fan van brokken. Maar het verse vlees van Farm Food gaat er altijd goed in.