From Silna’s Home

De Border Terriër is één van de kleinste terriërrassen (familiehond en/of jachthond),  heeft een ruwharige vacht die er vrij glad uitziet, is moedig, vasthoudend en heeft een zelfstandig karakter. De Border Terriër is een actieve hond en voor alles in: een lange wandeling, sporten, maar een avond op de bank of opschoot vindt hij prima. Wie hem bekijkt, valt direct voor zijn innemende otterkopje en glinsterende ogen met pientere blik. En dat laatste heeft ons doen besluiten om 10 jaar geleden, naast 2 Heidewachtels, een Border Terriër in huis te nemen. Op dit moment hebben we 3 Borders en af en toe een gelegenheidsnestje. Vorig jaar hebben we een kennelnaam aan gevraagd, die we met trots dragen (Border Terriër Kennel From Silna’s Home).

De gezondheid van onze honden vinden we erg belangrijk. We maken al meer dan 10 jaar gebruik van Farm Food producten. Omdat een van onze Borders gevoelig is voor gluten, nemen we de HE glutenvrije variant, die prima bevalt. De trainers en niet te vergeten een hertengewei, vallen prima in de smaak.

Omdat de Border Terriër gevoelig kan zijn voor gluten, proberen we onze pups een zo goed mogelijk opgebouwde darmflora mee te geven: Naast moedermelk, krijgen de pups opbouwend, puppymelk, Fresh diepvries rundvlees, Fresh diepvries pens en hart, HE brokken en niet te vergeten de trainers.

De puppypakketten zijn leuk, maar ook waardevol om mee te geven aan de nieuwe eigenaren.

From Silna’s Home