Cavalier Beauties

Aangezien de gezondheid en het welzijn van mijn hondjes enorm belangrijk is krijgen ze allemaal Farm Food omdat Farm Food een 100% zuivere en natuurlijke voeding, vrij van kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen is.

In mijn visie is een gezonde darmflora één van de belangrijkste pijlers onder de totale gezondheid van de hond. Is de darmflora uit evenwicht of te schraal dan zijn gezondheidsproblemen voorgeprogrammeerd. Huidproblemen, vachtproblemen of voedselallergieën vinden vaak hun oorsprong in een verstoring van de darmflora. Bij ons krijgen ze voornamelijk diepvries hart & pens en rundvlees. De brokjes krijgen ze af en toe door het vlees heen en als beloning.

Het mooie van de Farm Food voeding is dat je de producten met elkaar kunt combineren. Bij een dagje weg of vergeten vlees uit de vriezer te leggen is er een mooi alternatief; gestoomd vlees. Ook de pupjes vanaf ong. 4 weken maken kennis met Farm Food Fresh. Tegen de tijd dat de pupjes naar hun nieuwe mandje gaan eten ze al hart & pens, rundvlees en zalmbrokjes. Het resultaat van de voeding van Farm Food: gezonde hondjes met een glanzende vacht.