Farm Food No. 1

Farm Food No.1 is speciaal op basis van volle geitenmelk ontwikkeld voor puppy’s die geen, of niet voldoende, moedermelk kunnen krijgen. Farm Food No.1 kan dus zowel de moedermelk vervangen als deze aanvullen. Ook in geval van drachtige en zogende teven kan Farm Food No.1 een waardevolle aanvulling zijn. Farm Food No.1 is naast puppy’s ook geschikt voor andere kleine zoogdieren zoals kittens, konijnen, egels, vleermuizen ect.

Waarom geitenmelk

De keuze voor volle geitenmelk hebben wij gemaakt vanwege het feit dat geitenmelk van nature voor puppy’s een veel betere samenstelling heeft dan koemelk.

Geitenmelk is lichter verteerbaar dan koemelk, het heeft vele darm-stimulerende en darm beschermende eigenschappen, en komt zowel in aminozuurpatroon als in vetzuurpatroon vrijwel overeen met de moedermelk.
Bekijk uitgebreide productinformatie

Voordelen geitenmelk

  • De door ons gebruikte volle geitenmelk is niet afgeroomd, daardoor bestaat het vet in Farm Food No.1 hoofdzakelijk uit het zeer makkelijk verteerbare geitenmelkvet.
  • Het eiwit in geitenmelk, in verhouding tot dat in koemelk, heeft een veel fijnere structuur waardoor ook het eiwit in Farm Food No.1 veel makkelijker verteerbaar is.
  • Geitenmelk bevat meerdere (deels nog onbekende) darmstimulerende en darm beschermende stoffen.
  • Wij maken uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie.

Dit alles tezamen zorgt ervoor dat Farm Food No.1 onder anderen zeer mild is voor het nog onvoldoende ontwikkelde (onrijpe) spijsverteringssysteem van puppy’s. Daarmee vormt Farm Food No.1 een ideaal uitgangspunt voor darmflora stimulering op een (iets) latere leeftijd.

Vraag hier een proefpakket aan

Contactgegevens

Kennelgegevens

Overige

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.