Zijn vacht is veel glanzender en zijn ontlasting veel steviger

admin Ervaringen

Hallo Farm Food,

Nadat mijn hond Buddy (Jack Russel x Bull Terriër, van 12,5 jaar oud) in het afgelopen jaar drie keer op rij last heeft gehad van maag-darm klachten gecombineerd met een ‘buikgriepje’ wou hij afgelopen Kerst niet meer eten. Geen vlees, geen gekookte kip, geen rijst, geen brokken, geen koekjes, gewoon he-le-maal niks. Dit is natuurlijk een ramp voor een hond die normaal als een volwassen ‘bootwerker’ eet. Als hij niet eet, weten wij gewoon dat hij ‘echt’ ziek is. In 4 dagen viel hij 3-4 kilogram af en kreeg last van erge haaruitval. Wij waren bang dat wij hem kwijt zouden raken, want zo ziek hebben wij hem de afgelopen 12 jaar nog nooit gezien.

Een vriendin van mij (waarvan de vriend een eigen dierenspeciaalzaak heeft) bracht mij afgelopen eerste Kerstdag een zak vol met Farm Food samples. Buddy had op dat moment 5 dagen niks gegeten. Ik nam een kleine hoeveelheid in mijn hand en hield dat voor zijn neus. Hij had op dat moment al 3 dagen in z’n mand doorgebracht, en als hij eruit moest droegen wij hem naar het uitlaatveldje bij ons aan de overkant. Hij ging rechtop zitten, snuffelde eraan en at in één hap de hoeveelheid in mijn hand leeg.  Ik wou hem niet teveel geven dus heb de sample’s over de hele dag verdeeld. De komende dagen heeft hij de hele dag achter mij aangelopen voor zijn volgende portie Farm Food brokken. Ik had 5 samples en zag hem gedurende 5 dagen weer opknappen: zijn haar uitval werd minder, hij rende weer achter zijn bal aan, hij stond weer bij de deur omdat hij een plasje moest doen en zijn ‘vraatzuchtigheid’ was weer helemaal terug. Toen de samples op waren ben ik meteen naar de dierenspeciaalzaak gereden om een zak Farm Food – HE met Schotse zalmolie te kopen.

De zak die ik na de Kerstdagen heb gehaald is nu bijna leeg, mijn hond eet weer als een volwassen bootwerker en iedere dag is zijn bak leeg, en ik geef de brokken af en toe ook uit de hand als beloning en ook dan zijn ze meteen weg. Zijn vacht is veel glanzender, zijn ontlasting veel steviger en hij is weer net zo ‘stierig’ als vroeger. Misschien zelfs wel iets drukker.. Dat maakt allemaal niks uit want wij hebben onze Buddy weer terug!

Als de huidige zak Farm Food leeg is, ga ik zeker weer een nieuwe halen. De zak brokken van MERK-X hebben wij overigens gedoneerd aan het plaatselijke dierenasiel. Die waren er erg blij mee!

Dus namens ons en Buddy: Hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groet, Familie Kolkman, en een poot van Buddy.

 


Wilt u ook gratis persoonlijke begeleiding van ons voedingsteam of heeft u andere vragen? dan horen wij dat graag van u, we staan voor u klaar!

Vul in het formulier uw gegevens in, mail naar info@farmfood.nl of bel ons (tijdens werkdagen) op nummer: +31 (0) 548 61 99 77

Bij een complex probleem staan we u graag persoonlijk te woord. Voer daarom uw telefoonnummer in zodat we bij extra vragen u nog beter van dienst kunnen zijn.
Voor een gericht voedingsadvies verzoeken wij u de situatie van uw hond te omschrijven in het opmerkingen-veld, en bij een complex probleem staan we u graag persoonlijk te woord. Voer daarom uw telefoonnummer in zodat we bij extra vragen u nog beter van dienst kunnen zijn.
Wij zijn constant bezig om ons te verbeteren, daarom is het voor ons interessant om te weten hoe u ons heeft gevonden.
Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email