Mickey en Mila geen problemen meer!

Graag willen wij jullie meedelen dat wij ontzettend blij zijn dat wij Farm Food hebben leren kennen. Onze Jack Russel van dertien jaar, Mickey, is dankzij jullie voer van de prednison af! Voorheen had zij altijd last van jeuk, voedingsallergieën en darmproblemen. Hierdoor zijn wij talloze keren van voeding gewisseld. Dit alles mocht niet baten (achteraf gezien allemaal geëxpandeerde brokken met allerlei conserveermiddelen en chemische toevoegingen).

Hierdoor werden de jeuk en de darmproblemen alleen maar verergerd. Bovendien moest de prednison worden verhoogd en waren wij vele bezoeken bij de dierenarts (zonder resultaat) verder. Een zoektocht naar goed voer begon en wij kwamen uit op de Farm Food site. De tekst: Onze producten zijn vrij van kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen, sprak ons erg aan. Ook lazen wij over geperste brokken en de functie daarvan. Al gauw kochten wij Farm Food HE en deze switch was een top keuze.

Snel na het overstappen op Farm Food namen eigenlijk alle klachten af en onze hond werd weer levendiger. Super, ook de prednison kon worden gestopt. Momenteel gebruikt zij dankzij jullie voer helemaal niks meer! Sinds een paar weken hebben wij een Jack Russel puppy (nu veertien weken). Om alle ellende te voorkomen wat betreft allergieën en darmproblemen zijn wij gelijk van voeding overgestapt op FarmFood (ze begon met het voer van een ander merk al gelijk te jeuken). Eerst twee weken FarmFood Fresh gegeven om de darmflora op te bouwen en hierna geleidelijk overgestapt op FarmFood HE. Dit bevalt net als bij onze andere hond, super goed.

Kortom, met onze honden gaat het ontzettend goed: ze zijn erg actief, gezond, hebben geen jeuk, voedingsallergieën en darmproblematiek! Wij zijn blij dat wij FarmFood hebben leren kennen en dat onze honden dankzij dit voer zo goed gaan. Wij raden iedereen FarmFood aan! Het enige echte “gezonde” voer zonder allerlei chemische toevoegingen. Bovendien zijn de honden er helemaal weg van (vooral de versvlees dagen van FarmFood Fresh en de Trainers…).

Vriendelijke groeten,
Fam. Van de Molen, Mickey en Mila