Bobbie en Emma zijn Farm Food fan

Wij, Bobbie, Emma en ons vrouwtje, willen jou heel hartelijk bedanken voor wat je voor ons hebt gedaan. Het ging met mij, Bobbie, helemaal niet goed, ik had bijna altijd last van diarree, soms ook met bloed erbij en moest ook heel veel plassen. Ik was onrustig, hijgen en was niet happy. Mijn vrouwtje dacht dat het ouderdom was, maar ze is toch gaan onderzoeken of er nog wat aan te doen was.

Ze kwam (gelukkig) bij Farm Food terecht, daar kreeg ze alle info die ze nodig had voor mij. Mijn vrouwtje is gaan bellen met voornamelijk Annelie en kreeg zeer goede begeleiding. Niets was teveel en ze kreeg altijd een goed advies en begeleiding mee, (en nog steeds) wat resulteerde in de beterschap van mij. Ik ben nu zo lekker in mijn velletje dankzij de ontgiftingsmethode van Farm Food en het super goede voer wat ik nu krijg, ik wil nooit iets anders meer eten, ik vind het zoooo lekker!

Het geeft mij een goede en welverdiende oude dag! Maar ook voor Emma, want zij profiteert mooi mee met de Farm Food voeding, ook Emma vind het heerlijk! Het is gewoon super goed eten voor ons! Nogmaals, wij allen zijn heel dankbaar voor de aanpak en geweldige methode van Farm Food, onze nadrukkelijke dank aan het team van Farm Food, maar met name aan jou Annelie! Mijn vrouwtje houdt nog even contact met jou 🙂

Heel veel knuffels en pootjes van Bobbie, Emma en liefs van ons vrouwtje.

Geertje Visker.