Frida is weer levendig en vrolijk!

Wat kan een baasje daarvan blij worden! En Frida zelf ook, ze is weer heel levendig en vrolijkDoor een samenloop van omstandigheden is bij mijn teckeltje Frida van 6 maanden pas laat Giardia ontdekt. Op advies van de dierenarts een zware antibiotica kuur verder, bleef ze niet goed reageren op de gekookte kip en rijst (lusteloos en nog steeds dunnere ontlasting). Omdat ze eerder ook al rauw vlees at ben ik na lang zoeken op het internet bij de voedingsdeskundige van Farm Food gekomen.

Op hun site kon ik ook al de nodige uitgebreide informatie vinden maar vond de persoonlijke begeleiding ook prettig omdat dit mijn eerste hondje is. Ik vond het doodeng om op eigen houtje te gaan experimenteren (vooral omdat mijn dierenarts geen fan van rauwe voeding is ).

Vanaf het eerste telefoontje ben ik uitstekend geholpen, kreeg het voedingsadvies om eerst twee weken te kuren met alleen rauw vlees, daarna over te stappen op pens, en daarna vervolgens op geperste brokken (op mijn verzoek) met rauw vlees (dit elke keer na telefonisch overleg met de voedingsdeskundigen).

Nu: vanaf dag 1 met rund compleet was de ontlasting al weer keurig! Natuurlijk heb ik de voedingsadviezen verder keurig aangehouden en op een enkele ‘fledder van een drol’ na (mevrouw bleek een pruim te hebben gegeten!) heeft ze nooit meer rare ontlasting gehad. Keurige harde, gedraaide, donkere keutels!! Wat kan een baasje daarvan blij worden! En Frida zelf ook, ze is weer heel levendig en vrolijk!

Ik wil Farm Food, en met name Roxanna en Annelie, ontzettend bedanken voor de steun en goede adviezen. Zonder hun had ik echt dat rauwe vlees niet doorgezet maar dankzij hun heb ik mijn Frida nog!
Bedankt!!

Jacqueline