Pax is weer fit!

Pax heeft nu ongeveer 4 jaar Farm Food. We zijn het gaan geven na een aantal darmoperaties. Pax heeft toen hij 4 was iets van straat gegeten wat er waarschijnlijk bewust is neergegooid om een hond iets aan te doen. Daardoor heeft hij over een periode van 2 jaar 5 operaties gehad. Farm Food is eigenlijk het enige waar zijn darmen goed op reageren. We kregen voer van de dierenarts mee, maar daar bleef zijn ontlasting heel wisselend op. We hebben even overwogen om hem nu naar senior voer te doen, maar eigenlijk willen we geen veranderingen aanbrengen. De dierenarts was het daar ook mee eens.

Pax ziet er goed en fit uit en we krijgen veel complimenten over zijn glans. Omdat hij Farm Food ook echt lekker vindt krijgt hij een deel ook als train en beloningsvoer. Geen probleem!

Tot slot nog Pax in het kort:
Pax is therapiehond voor een bekende stichting en werkt af en toe een uur bij de fysio afdeling in een verzorgingstehuis. Gezien zijn leeftijd mag hij niet veel meer werken, maar hij vindt het nog steeds erg leuk en kan prima samen met een andere therapiehond mee als back up. De mensen reageren goed op hem omdat hij erg graag fysiek contact zoekt.

Pax is bij ons komen wonen toen hij bijna 11 maanden was. De eerste twee jaar hebben we heel intensief moeten trainen omdat er tussen de tijd van de fokker en ons door omstandigheden niet veel met hem gedaan is. Inmiddels hebben we een wereld hond aan hem!

Groet namens Pax,
Sharon