Farm Food heeft Chico gered

Onze hond Chico is een chihuahua, hij weegt tussen de twee en twee en halve kilo. Het volgende was het geval: we hebben altijd West Highlander gehad en gaven die het merk ****** brokken. Wij dachten, toen wij Chico kregen, dat hetzelfde merk brok ook wel goed voor Chico was maar Chico at het niet graag, hij liet dagen lang het eten staan en had ook braakneigingen af en toe. Zelfs zijn we bij dierenarts geweest en die constateerde een darm virus, dus Chico aan de antibiotica. Zijn ontlasting was ook dun en zag er heel licht van kleur uit, wat me telkens ook zorgen baarde.

De kuur van dierenarts was op en ik ging nadenken over alles. Ik dacht “ik heb geen zin om telkens een hond te hebben die elke twee weken bij die dierenarts zit” achteraf ga je verder denken want onze West Higlander was ook altijd ziek op de darmen en ik had er zelfs een poeder bij van de dierenarts die ze elke dag moest hebben. Nu denk ik “zou het niet door de ******** brokken gekomen zijn? al die kwalen die zij had toen?”. Inmiddels is dat hondje ook overleden, ze is acht jaar oud geworden: niet oud op zich.

Maar goed, weer terug naar het ‘nu’. We waren dus zonder hondje. In huis was het te stil en ik had altijd al eens gezegd dat als mijn hondjes er niet meer waren ik een chihuahua zou willen nemen. Mijn man verraste me hiermee, op een vrijdag middag kon ik hem al op gaan halen. We kochten weer niets vermoedend een zak ******** puppy brok en ik dacht het is goed spul maar toch viel het me op dat Chico, onze nieuwe aanwinst, gelijk rare symptomen kreeg zoals braken en gras eten met van begin af aan zowat diarree. De fokker gaf ons een zak met ***** ***** mee maar daar ben ik absoluut geen fan van dus dat verdween al gauw in de kliko bij ons. Ik zette mijn gedachten weg over het voer en probeerde van mijn hondje te genieten. Maar toen we terug kwamen van de eerste vakantie met de hond was hij in eens heel ziek: darmproblemen constateerde de dierenarts. Voor ons is het hondje net ons kindje, ik kan geen kindjes krijgen dus je snapt hoe ik me voelde dan hé?

Beestje ziek dus baasje ook niet fit hé. Medicatie mee en dan knapt ie weer op zij de dierenarts. Het kost je een vermogen maar je weet dat het moet! en je hebt een hond en dan doe je dat gewoon voor het welzijn van het beestje. Hij knapte op, maar toch bleef ie pitsen met zijn ******** brok, dat viel echt op en de diarree bleef ook maar aan houden. Het gras eten ook, “pfffffffff wat nu” dacht ik. Toen ging ik eens op Google kijken of er meer mensen waren die met dit probleem kampte en wat schetste mijn verbazing: er waren veel mensen die dit ook meemaakte en die gingen over op Farm Food. Ik las snel wat het allemaal in hield, vertelde het aan mijn man en hij zij “o, als dat zo is dan moeten we die brok maar eens kopen” en dat deden we de afgelopen week dus. We kochten bij een dierenzaak in de plaats Dieren een zak Farm Food mini en namen ook nog andere dingen mee zoals ingevroren groene vuile pens (ook van jullie merk). Gister de eerste echte dag met dit voer en mijn hondje veranderde gelijk, ongelooflijk!! Hij vloog op de bak voer af en at hem helemaal leeg! Dit was een wonder voor ons en zegt ons genoeg. De pens die hij kreeg vond ‘ie ook lekker, dus twee vliegen in een klap geslagen.

Hij is niet meer vervelend ‘s avonds na het eten, en ‘s morgens toen ie nog ******** had was ie heel agressief en druk naar ons toe na het eten. En nu is dat ineens in twee dagen weg. Dit zegt ons genoeg! We zijn op de goede weg en daarom wilde ik u dit even laten weten. U mag dit stukje plaatsen op uw website, zo kan iedereen het lezen. Ik heb wel veel fouten omdat ik dyslectisch ben, sorry maar hoop dat er meer mensen dit kunnen lezen en er iets aan hebben.

Achteraf gezien denk ik “was ik vroeger maar met jullie merk in aanraking gekomen, dan hadden mijn westies nog geleefd denk ik”. Helaas mag het niet zo zijn en ben ik blij met dit lieve hondje wat we nu hebben, maar daarom dus mijn verhaal. Nu in de toekomst zie ik dat we steeds meer goede producten zullen kopen van jullie, we gaan dit weekend al trainers halen en we hebben een stuk van het hertengewei hier liggen voor ons hondje. Hij doet er nog niet veel mee omdat ie niet weet wat ‘ie er mee moet hé, maar zo is een chihuahua dus, dat maakt niet uit het komt wel. Verder heeft Chico al na twee dagen met jullie voer geen diarree meer en de ontlasting is voor het eerst, niet te geloven, hartstikke donker bruin van kleur en het ruikt ook niet meer vies; heeeeeeeeeeeeerlijjjjjjjjjjjk!

Dank je wel Farm Food, jullie hebben mijn hondje Chico gered!!!!!!!!!!!

Groetjes van Yvonne, Chris en Chico.