Odin is veel vrolijker

Op 12 juni kreeg ik odin(Amerikaanse bulldog), de eigenaar kwam haar brengen en zei dat Odin medicatie kreeg voor allergieën en haar darmen, want ze had last van beestjes in haar brokken. Wat zich uitte in rode geïrriteerde plekken rond haar oren poten en buik. Ik zelf wilde haar vers vlees geven en heb internet afgezocht naar vers vlees voor honden en zodoende terecht gekomen bij de farmfood site. Na deze te hebben doorgelezen een mail naar jullie website gestuurd met de vraag hoe en wat te doen met dit nieuwe voedsel. Er werd mij geadviseerd een week vers vlees (pens en hart) te geven om Odin haar darmen te ontgiften, zo gezegd zo gedaan.

En ben gestopt met de medicatie voor odin. De eerste dagen had ze nog dunne poep maar toen kwamen er mooie donkere sappige (haha) keutels. En het valt op dat odin het verse vlees wel heeel lekker vindt en ook de brokken. Odin was heel rustig en kalm (te rustig), met het uitlaten sjokte ze achter mij aan en er zat weinig leven in al kwispelde ze wel ondanks dat ze zich niet lekker voelde door alle gifstoffen in haar lichaam. Ook kreeg ze een fikse oorontsteking en heeft daar druppels voor gehad en is na een week daarvan genezen.

Het is nu ik dit schrijf 4 augustus en Odin is verandert van een depressieve hond in een vrolijke buldog, al is ze er nog niet vanaf, ze haart nu erg uit maar de rode plekken rond haar oren daar groeit weer mooi nieuw haar op! ook glanst haar vacht en stinkt ze niet meer en laat ook veel minder scheten (gelukkig ha ha).  Haar vacht is nu wel uitgedund en haar poten zijn nog wel rood en jeuken nog wel maar veel minder dan eerder, odin is veel waakser geworden en reageert op elk geluid wat ze eerder niet deed (toen leek ze wel doof) ook speelt ze nu met andere honden en heeft meer energie en is veel vrolijker, ze is gewoon een andere hond geworden , en is ze drie kilo aangekomen in gewicht.

Nu jullie begrijpen dat Odin en ik, haar baasje, heeel tevreden zijn over farm food en het advies plus navraag van jullie kant.

Een natte lik van odin en de vriendelijke groeten van haar baasje.

Rieuwert Wind.