Farm Food een succes voor teckel Dorus

Dorus is een teckel van 3 jaar oud en normaal kreeg hij een bekend merk voer speciaal voor teckels. maar Dorus ging met steeds meer tegenzin dit voer eten. Hij kreeg wel eens van andere hondenbezitters brokjes van Farm Food, en die vond Dorus wel heel erg lekker. Dus dan ga je op internet zoeken naar dit voer, ik vond de informatie erg intressant en normaal klinken. Dus ik bellen naar Farm Food, leuk gesprek gehad en goede informatie gekregen waar ik wat mee kon. Ik naar de winkel toe om Farm Food te gaan kopen.

Dorus heeft de eerste 5 dagen op Farm Food Fresh compleet gestaan, nou dat ging er wel in kan ik je zeggen: zijn bak was zo leeg…. ik heb Dorus nog nooit zo vlug zien eten. Na die 5 dagen Farm Food Fresh compleet, op HE met Fresh versvlees gezet en ook dit ging er goed in. Nou ik kan je zeggen; het is een geweldig succes! Dorus eet nu helemaal zijn bakkie leeg. Zijn ontlasting is mooi donker van kleur en dat was het eerste wat me op viel hoe mooi zijn drolletjes waren. Ik Dorus complimentjes geven, ooohhhhhh wat werd hij daar blij van en ik ook. Ik vond Dorus ook wat aangekomen en dat mocht ook wel, hij was iets te mager, maar nu niet meer: hij is nu mooi op gewicht.

Mijn hond is ook vele malen vrolijker geworden, nu speelt hij met andere honden en kwispeld naar iedereen. Leuk om te zien dat ander voer zo’n verandering met zich mee brengt. Bedankt Farm Food voor alles! ik heb er een hele andere hond voor terug gekregen. Ga zo door. Ik had dit voer veel eerder moeten geven, ik ben erg onder de indruk van dit voer. En Dorus is niet aan de dunne gegaan, (hoera). Want daar was ik wel bang voor, maar de telefoniste van Farm Food zei dat dat (door correct over te stappen) niet zou gebeuren en dat gebeurde ook niet.

Groeten van Conny Broer en Dorus de teckel