Nadja is blij met het proefpakket

Hierbij wil ik jullie bedanken voor het toezenden van de proefverpakking. Gelukkig wilde mijn hondje de brokken eten, dus zijn we begonnen met de overstap. We zijn nu 2 weken verder en we hebben een heel andere hond teruggekregen!!

Onze hond is een mops-teefje van 6 jaar, met de nodige huid/oorproblemen. Moeite met ontlasting (moet altijd een beetje olijfolie door de brokken). En nu: Nadja eet 2 x daags met smaak de brokjes (zonder olie) op, ontlasting is prima en zonder moeite. Maar wat ons het meest verbaasd is dat Nadja binnen een paar dagen vrolijker en alerter werd. Ook hebben we het idee dat ze nu kan horen! De dierenarts vertelde al eens dat ze erg nauwe (opgezette) gehoorgangen had, dus ook snel smerig. Nadja reageert nu op veel dingen: de deurbel, de tv, mensen, dingen die ze buiten hoort. Waarschijnlijk heeft ze al langere tijd zonder informatie van buitenaf geleefd.

Nadja is nu 2 maanden bij ons, en van haar voorgeschiedenis is (helaas) weinig tot niets bekend. Binnenkort laat ik de dierenarts haar oortjes weer bekijken en ben erg benieuwd naar de uitslag. We zijn nu in ieder geval heel erg tevreden over de Farm Food brokjes, we weten nu ook waar we de kleinere zakken kunnen aanschaffen, dus u heeft er weer een vaste klant bij!

Nogmaals bedankt voor de duidelijke informatie en het proefpakket!

Vriendelijke groeten,
Tanja Lusink en Nadja