Jij hebt me beter gemaakt zonder dat je me met 1 vinger hebt aangeraakt

admin Ervaringen

Hoi Annelie,

Mijn naam is Dino, ik ben het trotse bezit van mijn baasje Marcel en vrouwtje Alexandra. Ik ben een behoorlijk tijdje niet echt lekker geweest, baasje en vrouwtje wisten niet meer wat te doen. Het was al zover dat de dierenarts zei dat hij mij wel wou opensnijden brr… daar moest ik niet aan denken. Gelukkig zag mijn baasje een berichtje op jullie site staan dat we altijd contact mochten opnemen voor advies…….

En daar was jij Annelie, jij hebt me beter gemaakt zonder dat je me met 1 vinger hebt aangeraakt? Annelie, ik ben je daar heel blij mee en voel me weer een vrolijk hondje!

Namens mijn vrouwtje en baasje wil ik jullie Farm Food deze lekkere Groningse koeken aanbieden voor alle adviezen en medeleven.

Geniet er lekker van en een tip, met roomboter zijn ze nog lekkerder!

Een dikke poot Dino!

p.s. ik kijk wel verdrietig, maar dat ben ik niet.

 


Wilt u ook gratis persoonlijke begeleiding van ons voedingsteam of heeft u andere vragen? dan horen wij dat graag van u, we staan voor u klaar!

Vul in het formulier uw gegevens in, mail naar info@farmfood.nl of bel ons (tijdens werkdagen) op nummer: +31 (0) 548 61 99 77

Bij een complex probleem staan we u graag persoonlijk te woord. Voer daarom uw telefoonnummer in zodat we bij extra vragen u nog beter van dienst kunnen zijn.
Voor een gericht voedingsadvies verzoeken wij u de situatie van uw hond te omschrijven in het opmerkingen-veld, en bij een complex probleem staan we u graag persoonlijk te woord. Voer daarom uw telefoonnummer in zodat we bij extra vragen u nog beter van dienst kunnen zijn.
Wij zijn constant bezig om ons te verbeteren, daarom is het voor ons interessant om te weten hoe u ons heeft gevonden.
Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email