Het gaat beter met Spetter en Smoezel

Na de dood van onze jongste hond Herbie, werden we weer heel blij van onze twee nieuwe Eurasier-pups Spetter en Smoezel. Het was een zorgeloze tijd, totdat ze tijdens een voorzichtig eerste contact met andere honden en mensen, een virus opliepen… Heftig overgeven en diarree waren het gevolg waardoor we zo ongeveer om de dag bij de dierenarts zaten met steeds weer een andere hond die ziek werd. Met de kleintjes werd het zo ernstig dat ze op een zaterdagnacht zelfs met spoed een infuus nodig hadden…

Na een korte verbetering kwam de diarree weer terug, ze poepten voortdurend water, waardoor ze niet goed groeiden en het gevaar voor uitdroging groot was. Kip met rijst, speciaal dieetvoer van de dierenarts, een wormkuur met Panacur, diarree-remmer Finidiar Forte, Emeprid en Synbiotic D-C capsules hielpen allemaal niets. Ook met een groot ontlasting-onderzoek werd geen oorzaak gevonden. Van het dieetvoer wat ik voor de puppie’s mee kreeg werd de diarree alleen nog maar erger en toen dit niet geloofd werd raakte ik helemaal in paniek, want als we de klachten niet onder controle zouden krijgen zou ik mijn kleine liefies misschien wel verliezen…

De eigenaresse van een dierenwinkel hier in het dorp had ooit eens tegen me gezegd dat ik als ik te maken kreeg met ernstige gezondheidsproblemen bij mij honden, ik eens aan Farm Food HE moest denken, ze had klanten die daar goede ervaringen mee hadden… Hier moest ik nu aan terugdenken en op de site van Farm Food vond ik een ervaringsverhaal dat erg op die van mij leek… In tranen heb ik Farm Food gebeld en ik werd gelijk doorverbonden met Annelie. En Annelie heeft mij en daarmee mijn hondjes zo goed geadviseerd, doormiddel van een deskundig voedingsplan, dat de toestand van Spetter en Smoezel al na een paar dagen enorm was verbeterd.

Wat was ik ontzettend blij met het resultaat… En met Annelie en met Farm Food die het toch maar mogelijk maakt voor ons om advies te kunnen vragen, ik vind het echt geweldig.

Inmiddels zijn we zes weken verder, de kleintjes zijn goed gegroeid en inmiddels ruim vier maanden oud. Ze zijn gezond en hebben geen last meer van diarree. Ook onze oudste hond Anthus van 14 heeft baat gehad bij het Farm Food Fresh dieet, niet alleen om te herstellen van deze nare virus, maar ook zijn nierfunctie is erdoor verbeterd.

Dus Farm Food Team, mijn dank is grot en ik hoop dat nog heel veel mensen de kwaliteit van jullie Farm Food producten zullen ontdekken. Nogmaals dank dank dank!

Petra de Roo