Minder jeuk voor Canna

Allebei mijn collies krijgen vanaf deze week pens/vlees compleet en pens. De brokken van het merk dat ik nu geef maak ik eerst op omdat het dierenarts voer is en dus erg kostbaar, waarna ik ga overstappen op Farm Food HE. Ik heb het idee dat de jeuk nu al minder is!

Mocht het nodig zijn dan zal ik Farm Food Fresh gaan geven. In de versie vlees/pens compleet van *** zitten namelijk ook gluten, dus daar zou ze ook op kunnen reageren. Ook ben ik op de langere termijn benieuwd naar de invloed op haar gedrag. Ze kan namelijk nogal brommerig zijn. Beide zijn gesteriliseerd. De oudste is 8 jaar en heeft geen last van allergie, zij is gek op KVV dus ook haar doe ik er weer een plezier mee. Straks wil ik proberen om 4 dagen KVV te geven (met pens) en 3 dagen Farm Food.

Ik heb het idee dat ze ook minder verhaart nu. De kaalgeschoren plek op de bil groeit sneller dicht met nieuw haar dan de eerste keer. Dus kortom: ik ben heel benieuwd. Het lukt mij niet echt goed om een duidelijke foto mee te sturen van de kale plekken. Maar wat mij betreft mag bovenstaand verhaal wel op de website.

Ik heb er alle vertrouwen in dat het wel goedkomt nu!

Met vriendelijke groet,
Linda, Kess (driekleur) en Canna (sable met allergie)