Zo goed heeft Vigo er nog nooit uitgezien

Mijn hond Vigo, een mix Engels/Amerikaanse Bulldog heeft veel te verduren gehad. Sinds zijn jongere jaren heeft hij altijd al problemen gehad met zijn maag en darmen, we hebben dan ook al alles geprobeerd om dit probleem voor hem op te lossen. Maar dit valt niet mee als je niet precies weet wat de oorzaak is.

We zijn verschillende keren naar verschillende dierenartsen geweest en hij heeft dan inmiddels ook een aantal onderzoeken achter de rug met weinig resultaat. Op een gegeven moment was het zo erg met de misselijkheid en de kramp dat hij totaal veranderde van houding, er zat nog weinig levenslust in hem. Ik heb ook al verschillende hondenvoer geprobeerd maar ook dit was tevergeefs, geen resultaat.

Ik heb hem op een zekere dag met spoed naar de dierenarts moeten brengen, hij begon ‘s middags al te kwijlen van de misselijkheid en ‘s avonds al 4 keer overgegeven voornamelijk ook veel gal. We wisten het niet meer en ik heb hem ‘s avonds naar de dierenarts gebracht voor wederom een onderzoek, hij bleek een maag/darminfectie te hebben. Hij had veel vocht verloren en zijn Calcium gehalte was er laag.

Ik ben inmiddels eens op nader onderzoek gegaan wat de voeding betreft en zo kwam ik bij Farm Food terrecht. De voedingsdeskundige van Farm Food heeft me enorm geholpen en veel advies gegeven. We zijn met een soort dieet begonnen met alleen Pens/hart vers vlees voor de komende weken. Wij zagen toen al gelijk dat hij niet meer misselijk was en langzaam maar zeker weer helemaal opknapte. Regelmatig hebben we contact met de voedingsdeskundige van Farm Food gehad en we zijn voorzichtig te werk gegaan.

Nu 1½ maand verder gaat het zo goed met hem dat hij 2 kilo is bijgekomen, zo goed heeft hij er nog nooit uitgezien. Ik combineer het verse vlees met de vaste brok wat ook goed mogelijk is volgens de voedingsdeskundige, hij eet als een beer en vind het heerlijk. Dit was de enige manier voor ons om er zeker van te zijn dat we onze oude gezonde Vigo weer terug zouden krijgen en het heeft 100% gewerkt!

We zijn er enorm blij mee en nogmaals hartelijk dank voor jullie support! Ga zo door!

Groetjes Gerard & Woro en Vigo natuurlijk!