Meer energie voor Jopie

Onze Jack Russell Jopie van 8 jaar heeft al sinds pup een gevoelig maag/darmstelsel. Dat uitte zich in regelmatig overgeven, diarree en een gepiep en geborrel in de darmen. Ook heeft zij regelmatig last van volle en/of ontstoken anaalklieren.

Vanaf 8 januari 2011 zijn wij overgestapt of Farm Food Fresh pens en hart. In het begin hebben wij echt veel geduld moeten oefenen om hiermee door te gaan. ‘s Nachts regelmatig uit je bed omdat Jopie diarree had. Veel gebeld met de voedingsspecialist (Annalie) van Farm Food. Op haar advies wat Luvos heilaarde door het vlees gemengd. De ontlasting werd in het begin niet echt veel dikker. Wel viel het ons op dat zij zich, ondanks de dunne ontlasting, toch goed voelde. Dus hadden we het gevoel dat we op de goede weg waren.

We zijn gewoon doorgegaan (met regelmatig telefonisch advies van FF) met nu na ongeveer 2 maanden een geweldig resultaat. We zijn nu ruim 2 weken bezig om ook brokken bij het vlees te geven totdat er nu bij zowel brokken als vlees een hele goede ontlasting is. Blijkbaar heeft zij die maanden echt nodig gehad om haar darmen te reinigen. Bovendien vindt Jopie het eten (brok en vlees) geweldig.

Voorheen moesten we haar vaak voeren om haar toch wat binnen te laten krijgen, maar dit is nu echt niet meer nodig. We vinden ook dat ze energieker is geworden. De dierenarts vond bij de laatste controle ook dat ze er heel goed uitziet.

We zijn blij dat wij ondanks een wat moeilijke opstart toch, mede door jullie goede adviezen en hulp, hebben doorgezet.

Bedankt en hartelijke groeten,
Maja Meijndert, Hans Buunen en natuurlijk Jopie