Branca is weer mooi en gezond

Onze hond Branca kreeg eerst altijd hondenbrokken van de supermarkt. Nooit geen problemen mee gehad, maar de supermarkt werd overgenomen, en ben daarom maar overgestapt op [——] brokken. Gek genoeg at ze daar maar weing van. Ik dacht “oke het zal wel goed voer wezen dat ze er niet veel van nodig had”, tot dat ze begon uit te haren. Nou ja das ook heel gewoon 2x per jaar maar ze bleef maar aan uitharen en vreselijk te hijgen. Ze begon ook nog vreselijk te krabben en te bijten. Ik dacht aan vlooien maar ik kon het me niet voorstellen want de winter was voorbij en ze krijgt altijd iedere 4 maanden vlo druppels.

Maar ja wat moet je? ik heb maar speciale shampoo gekocht met teer erin, maar ook dat hielp niet, ze had haast geen haar meer en allemaal wondjes op haar vel. Ze was er lelijk van, vreselijk! Ik ben maar aan het zoeken gegaan op internet en toen kwam ik op jullie site terecht en heb alles gelezen. Ik heb gelijk opgezocht wie er bij ons in de buurt Farm Food verkocht, ben gelijk op de fiets gestapt en heb Farm Food Fresh pens en een grote zak Farm Food HE mee genomen.

Je moet toch wat he? een kale hond die er ziek van is is ook niks! Ik ben begonnen met 3 dagen pens en toen Farm Food brokken, en echt waar: na nog geen week tijd begon ze weer te glimmen en had geen jeuk meer en haar haar was weer zacht! En nu anderhalf maand later hebben wij weer een mooi en gezonde hond en dat dankzij Farm Food!

Echt toppie! dat mag ook wel eens genoemd worden, en daarom deze brief. Bedankt van ons allemaal en een knuffel en poot van Branca.

Met vriendelijke groeten,
Greetje Pilon