Weer vrolijk, speels en alert

Onze vierjarige tervuerense herder (alweer onze 3e Belg) heeft in z’n eerste levensjaar Giardia besmetting opgelopen. Een schadelijke parasiet die ook voor de mens voor zorgelijke problemen kan zorgen. Mede hierdoor hebben we lang gesukkeld met z’n gezondheid. Braken, diaree en borrelende darmen waren aan de orde van de dag. Een enorme belasting voor de hond. Diverse dieet – en hypoallergene voeding hebben slechts voor tijdelijke opleving gezorgd. We waren ten einde raad en dachten vaak: “Wat vinden we nu weer op het tapijt als we wakker worden”. Dus ook voor ons is het een gespannen periode geweest.

Totdat we de Farm Food site weer eens raadpleegden. Eerder hadden we al kennis gemaakt met Farm Food d.m.v. promotie materiaal. De uitleg en adviezen die we op de site lazen spraken ons erg aan en hebben deze toegepast. Er trad een verbetering op in de ontlasting totdat ook dit weer een tijdelijke opleving bleek. Per digitale snelweg nam ik met Farm Food contact op en tot mijn verbazing werd ik snel teruggebeld. Zo’n pro-actieve houding maak je niet vaak mee. Dit initiatief was direct een hoge score waard!

Het resultaat van intensief contact was dat we een proefpakket met speciale voeding kregen. Al snel veranderde de matte hond weer in de hond zoals we hem kenden; vrolijk, speels en alert. Wat waren we gelukkig met deze verbetering. De darmen werden rustig en de ontlasting weer zoals het moest zijn. Er werd zelfs gevraagd om foto’s te maken van de hond z’n ontlasting en deze op te sturen. “Stuur alle shit maar op”, werd er gegrapt. De eerder genoemde pro-actieve houding, de begeleiding, een goed luisterend oor èn de uiteindelijke adviezen van de Voedingsdeskundigen en Nutritionele Ondersteuning was voor ons een hele openbaring. Wat een toewijding!

Aldus hebben we besloten om met Farm Food Fresh Menu door te gaan. En tot op heden, nu al enkele maanden de hoofdvoeding, zijn wij èn onze hond daar dik tevreden over. Door de geur van Farm Food Fresh Menu hebben we zelfs de neiging het zelf te eten. Een bijkomend voordeel is dat dit nieuwe product, wanneer het zakje ongeopend is, buiten de koelkast bewaard kan blijven. Handig! voor als je met vakantie gaat.

En de persoonlijke kennismaking met de dames Roxanne èn Annelie tijdens het Animal Event was een klein feestje.

Ron Eman