Stichting Mantrailing Limburg

Stichting Mantrailing Limburg

MTL K9 rescue team is een professioneel interventieteam dat een vermist persoon tracht te traceren aan de hand van diens geurspoor. Bij een vermissing telt elke seconde, het snel vinden van een persoon kan diens leven redden. Het team bestaat uit een hechte groep vrijwilligers die al tal van jaren samen trainen. Binnen de groep zijn o.a. een inzet coördinator- instructeurs, K9 handlers, EHBO-ers, een technische dienst en trainingsvrijwilligers.

Door de ultieme samenwerking binnen het team, heeft het al meerdere succesvolle inzetten volbracht. De vrijwilligers werken vaak onder barre omstandigheden en zetten zich uren/ soms dagenlang kosteloos in om een vermiste te traceren. Daarnaast maakt het team veel kosten voor nuttig materiaal, hulpmiddelen, kleding, equipment e.d. alles om nog beter te werk te kunnen gaan. Het team en instructeurs werken op vrijwillige basis en zetten zich volledig belangeloos in. We zijn dan ook erg blij met bedrijven en donateurs die onze stichting en daarmee ons ANBI erkend maatschappelijk werk een warm hart toedragen. Ook Farm Food draagt onze Stichting een warm hart toe en sponsort ons team en onze viervoetige Kanjers in het onbetaalbare werk.

U kunt de stichting ook een warm hart toedragen d.m.v. bijvoorbeeld een donatie, of een keer mee te helpen bij trainingen enz.
Kijk op www.mantrailing-limburg.nl