Simba`s Adventures

Simba’s Adventures organiseert actieve en avontuurlijke hondenwandelingen in Nederland, de Belgische Ardennen en in Luxemburg. Uiteenlopend van dagprogramma’s tot aan uitdagende hiking weekenden en zelfs backpack weken waarbij van camping naar camping wordt getrokken als echte nomade roedel. Elke outdoor activiteit heeft haar eigen specifieke thema en is al dan niet aangekleed met een culinaire twist voor het ultieme dolce vita gevoel.

Met uiterste zorg en vol overgave kiest Simba’s Adventures elke keer weer bijzondere locaties uit voor het uitzetten van te gekke trails, door dichtbegroeide bossen, heuvelachtige bloeiende heidevelden en ruige uitgestrekte duinvlaktes waar hier en daar een pittoresk meertje opduikt.

Optimaal genieten, happy vibes en in groepsverband een onvergetelijk avontuur beleven om toe te kunnen voegen aan jouw eigen wandelboekje is Simba’s missie. Ervaren wildernis gidsen geven je de juiste persoonlijke begeleiding, support en motivatie daar waar nodig en helpen desgewenst om genomen doelstellingen op een verantwoorde wijze te liften naar een hoger niveau voor baas én hond.

Want wat is er leuker dan met jouw eigen trouwe viervoeter de allermooiste plekjes te ontdekken. Samen te genieten van het buiten zijn in de prachtige natuur die moeder aarde ons schenkt. Actief bezig te zijn maar tegelijkertijd ook tot rust te komen in een relaxte, ontspannen omgeving voor een ultiem mindfulness moment. En, last but not least, met dit samenzijn de ultieme band met je beste maatje nog intenser te maken.

Neem gerust eens een kijkje in Simba’s wandelagenda:

Simba’s wandelagenda 2020

Tot snel bij een nieuw Simba avontuur!