Bert De Swaef

Wij zijn Karolien Massé en Bert De Swaef, en we hebben twee honden: een Border Collie “Luna” en een Australische Herder “Texas”. Na enkele jaren verschillende merken te hebben geprobeerd, kwamen we in contact met Farmfood. Onze honden hadden geregeld last van diaree. Van zodra we overgeschakeld waren op Farmfood bleken deze problemen al na enkele dagen opgelost.

Tot op heden staan beide honden nog steeds op Farmfood, en zijn ze beiden in top conditie. Dit is ook hard nodig, gezien wij fervente dogfrisbee spelers zijn. We spelen wedstrijden verspreid over heel Europa, geven daarnaast af en toe demo’s en geregeld organiseren we ook workshops en lezingen, dit zowel over onze eigen sport als andere (hond gerelateerde) onderwerpen die onze community kan interesseren.

Naast onze dagelijkse jobs hebben we een webwinkel ( www.dogfrisbee.shop ) waar we Frisbees en allerhande toebehoren aanbieden, stuk voor stuk speciaal ontwikkelde producten voor honden. Ook bij deze activiteit proberen we Farmfood zo veel als mogelijk te betrekken, puur omdat we overtuigd zijn dat het de ideale voeding is voor honden die in vorm moeten blijven.

Doorheen de jaren hebben we dankzij Farmfood ook voor de honden van enkele kennissen hulp kunnen bieden, niet alleen voor diarree maar tevens voor andere kleine ongemakken. Het geeft een fantastisch gevoel van zekerheid wetende dat er een team van voedingsdeskundigen klaar zit om je te helpen voor zowel productgerelateerde als adviserende vragen.

Wij zijn alvast super tevreden met de voeding van Farmfood, en over de ondersteuning waar we kunnen op rekenen voor al onze activiteiten.

Groeten,
Karolien & Bert
Trotse Farmfood ambassadeurs !
——


Kind regards,
Vriendelijke groeten,
Bert De Swaef