Vacature: Voedingsdeskundige fulltime

Farm Food Hondenvoeding is al meer dan 35 jaar toonaangevend in natuurlijke voeding en producten voor de hond. Naast een groeiende klantenkring in Nederland, exporteren we naar steeds meer landen in Europa en daarbuiten. Vanuit ons kantoor in Nijverdal werken enthousiaste medewerkers dagelijks met veel passie samen aan onze filosofie. Honden eerst.

Ter versterking van ons team komen wij graag in contact met een

Voedingsdeskundige, Fulltime

Als voedingsdeskundige maak je deel uit van het team waarin je samen met je collega’s klanten en hondenbezitters per mail of per telefoon adviezen geeft en hun vragen beantwoordt met betrekking tot voeding voor hun hond in relatie tot hun gezondheid.

We vragen van jou minimaal een afgeronde Mbo-opleiding paraveterinair. Daarnaast heb je kennis van en affiniteit met de diervoedingsbranche. We verwachten dat je goed kunt werken met verschillende softwareprogramma’s. We werken o.a. met Animana waar we alle gegevens m.b.t de gezondheid en voedingsadvies bijhouden.
Je hebt bij voorkeur enige jaren werkervaring en je kunt je totaal vinden in de Farm Food filosofie.

Je bent klantgericht, flexibel, stressbestendig, sensitief, communicatief sterk en kunt uitstekend luisteren.

Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Annelie de Jonge tel: 0548-227292

Solliciteren

Als je interesse hebt om ons team te versterken, stuur dan je sollicitatiebrief met CV voor 8 oktober 2020 naar vacature@farmfood.nl t.a.v. Jacqueline van Vreden