Uw hond staat dichter bij de natuur dan u denkt

De diversiteit aan rassen kan nog zo groot en uiteenlopend zijn, toch hebben de vertegenwoordigers van al die rassen nog altijd één ding gemeen met hun gezamenlijke voorouders, namelijk: hun stofwisseling. Deze werkt bij onze honden al sinds de oertijd nog precies hetzelfde.

In de natuur eten álle wilde hondachtigen, van klein tot groot en van jong tot oud, naar hun (energie)behoefte uit één en hetzelfde voedselaanbod! Op dit feit, vanuit ons principe “honden eerst”, is onze Farm Food Filosofie gebaseerd: één soort voeding geschikt voor álle honden. Want voor onze honden, evenals voor mensen en andere langlevende dieren geldt, dat in verschillende levensstadia alleen meer of minder, maar niet ánders gegeten hoeft te worden. De samenstelling en kwaliteit van Farm Food zorgen hierbij voor een optimale biologische balans.

Steeds weer berichten gebruikers, fokkers, hondentrainers en instructeurs, hondentrimmers, dierenartsen en veterinair homeopaten ons over de positieve en, waar nodig, probleemoplossende invloed van Farm Food Hondenvoeding op de hond; van top tot teen, van neus- tot staartpunt, van binnen en van buiten!

Wij zijn ons er dan ook van bewust geen betere ambassadeurs voor onze filosofie te hebben dan de honden zelf! Omdat een proef nu eenmaal meer zegt dan duizend woorden nodigen wij u graag uit de “proef op de som” te nemen: Laat uw hond(en) u overtuigen van de Farm Food kwaliteit.

Met vriendelijke groet, mede namens het Farm Food Team.

Gerrit de Weerd

Farm Food kwaliteitsgarantie

Kwaliteit is méér dan alléén een goed product!
Farm Food staat voor:

  • Hoge kwaliteitseisen en strenge kwaliteitscontroles.
    Deze resulteren in een schoon en zuiver kwaliteitsproduct.
  • Wij maken uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie.
  • Onze producten zijn vrij van kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen.
  • Wij maken geen gebruik van kunstmatige bindmiddelen,
  • kunstmatige conserveringsstoffen of chemische antioxidanten.
Farm Food: natuurzuivere hondenvoeding, sinds 1982.