Dit jaar niet op reis, wel de zomer door met ijs!

Het is zomer! De kans is groot, zeker in deze tijd, dat u veel tijd samen doorbrengt met uw trouwe viervoeter.

Hopelijk kunt u deze dagen samen genieten van zonnige dagen met lekkere temperaturen. Dat betekent barbecueën, uitstapjes maken, de natuur in en natuurlijk ijsjes eten.

Terwijl u aan het genieten bent van een verkoelend ijsje, kunt u uw hond ook laten genieten van een hondenijsje, gemaakt van Farm Food Fresh Menu. U kunt gebruik maken van de Rundvlees Compleet of Pens & Hart Compleet varianten, beide zijn geschikt en bieden een gezond ijsje voor uw hond.

Farm Food Fresh Menu is zacht-gestoomde voeding voor alle honden van pup tot senior en is 100% gemaakt van zuivere natuurlijke ingrediënten. Het bevat geen kunstmatige antioxidanten, kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Farm Food Fresh Menu is ideaal:

 • Voor op vakantie of tijdens dagjes weg;
 • Goed te combineren met Farm Food HE brokken;
 • U heeft geen diepvriezer nodig, en is daarom handig mee op vakantie te nemen;
 • Als uw hond een lastige eter is;
 • Voor het maken van ijsjes! 

Het maken van deze ijsjes is relatief gemakkelijk. De enige benodigdheden zijn een plastic of papieren bakje dat in de vriezer kan, water, Farm Food Fresh Menu en een Munchie (kauwstokje). Hieronder volgen de stappen.

Hoe maak je het ijsje?

 1. Pak een bakje (papieren of plastic, bestand voor de vriezer) van ongeveer 100 ml
 2. Voor de helft vullen met Fresh Menu: ca. 1 grote theelepel of 1 eetlepel (afhankelijk van grootte hond) Rund of P&H
 3. Aanvullen tot helft bakje met water
 4. Steek een Munchie in het bakje (als stokje voor het ijsje)
 5. Minimaal 2 uur in de vriezer
 6. Genieten samen van de ijsjes!
 7. Als laatste een tip: Let erop dat uw hond niet in een snel tempo het ijsje opeet, maar erop likt en van schraapt om een te koude buik te voorkomen.

Deze zomer, in de maanden juli en augustus, heeft Farm Food een mooie actie. Op alle Farm Food Fresh Menu producten, de twee varianten Rundvlees Compleet en Pens & Hart Compleet in 125 gram en 300 gram, krijgt u in juli en augustus 20% korting bij dierenspeciaalzaken, tuincentra en webshops die bij ons aangesloten zijn. Voor vragen over deze actie, kunt u telefonisch contact opnemen via 0548 619977 of mailen naar info@farmfood.nl.