Vom Hause Waldblick

Sinds 2014 fokken wij rottweilers en zijn wij een erkende kennel door de Raad van Beheer en aangesloten bij de Nederlandse Rottweiler Club en de ADRK (Duitsland). Wij hebben alleen teven in huis, zij behoren tot het gezin.

De rottweiler is trouw, moedig en een harde werker. Mits een rottweiler een eerlijke opvoeding krijgt kan hij uitgroeien tot een heerlijke metgezel en een echt trainingsmaatje. Onze honden willen graag werken en zijn heerlijk om mee te werken. Wij streven ernaar een temperamentvolle rottweiler te fokken die onder andere geschikt is om te kunnen werken.

Zelf beoefenen wij de IGP sport met onze honden. De rottweiler is een echte gebruikshond en vindt vele sporten leuk, als hij maar geestelijke en lichamelijke uitdaging krijgt. Bij zo’n gebruikshond hoort een goede voeding.

Wij hebben voor Farm Food gekozen omdat Farm Food geen onnodige kunstmatige stoffen in het voer gebruikt wat tijdens het verteringsproces alleen maar ballast is voor het lichaam, nog niet te spreken over de extra belasting voor de lever om de gifstoffen uit te filteren.

Gezien de topsport die onze honden beoefenen is een goede uitgebalanceerde voeding dus erg belangrijk. Bij Farm Food hoef je niet te kiezen voor alleen vers of alleen brok, je doet het gewoon allebei. Ook de snacks van Farm Food gebruiken wij.  Er is nog niets van Farm Food wat wij niet hebben gebruikt of ontevreden over zijn. De honden zien er goed uit, glanzende vachten, goed op gezond gewicht, goede ontlasting.

Wat wij ook als erg prettig ervaren is dat je altijd om advies kan vragen bij Farm Food, er is altijd een deskundige bereikbaar die je vragen kan beantwoorden, geen verkooppraatjes maar goed onderbouwd advies.

Wij zijn tevreden, en de honden nog meer.