Fokkers

Wij vinden het belangrijk dat puppy’s al vanaf het begin in aanraking komen met goede voeding. Daarbij dient de nadruk te liggen op het verkrijgen van een optimale darmflora. Hoe gezonder de darm, hoe gelijkmatiger de groei en hoe kleiner de kans op groeipijnen bij de jonge hond. Om de gezondheid van jonge honden te stimuleren, profiteert u als fokker van vele voordelen!

Gezondheid begint bij een gezonde darmflora

Een goede darmflora is bij jonge pups extra belangrijk, want hierbij geldt: hoe sterker de darmflora als pup, des te sterker de fundering voor de hond in de toekomst. Bovendien worden pups zonder darmflora geboren, wat betekent dat zij deze dus nog moeten opbouwen. Om zo vroeg mogelijk een goede darmflora op te bouwen is de juiste voeding dus heel belangrijk. Onze vers vlees producten bevatten daarom veel groene pens, omdat met name in pens veel goede bacteriën/probiotica zitten, die helpen de darmflora op te bouwen.

Geen kunstmatige en overbodige toevoegingen

Farm Food biedt één soort voer voor alle honden, jong en oud. Wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk aangetoond dat honden onder andere omstandigheden meer of minder voedsel nodig hebben, maar geen ander voedsel. Onze brokjes voor pups en kleine rassen zijn daarom kleiner van formaat, maar verschillen qua samenstelling niet van onze standaard brokken. Met onze voedingslijnen Farm Food Fresh en Farm Food HE weet u zeker dat uw puppy’s geen overbodige stoffen en kunstmatige toevoegingen te verwerken krijgen. Hierdoor wordt hun lever ontlast en krijgt deze de kans om het lichaam te ontdoen van schadelijke stoffen.

Profiteer van ons fokkersbeleid!

Omdat wij het belangrijk vinden dat puppy’s al vanaf het begin in aanraking komen met goede voeding, profiteert u als fokker bij Farm Food van vele voordelen, waaronder een speciale fokkerskorting. Dit geldt alleen voor actieve fokkers die ingeschreven staan bij de Raad van Beheer en ten minste één nestje per jaar fokken. Als geregistreerde Farm Food Fokker wordt u gekoppeld aan een Farm Food dealer waar u terecht kunt voor de aanschaf van uw producten. Naast deze speciale fokkerskorting kunt u tevens puppypakketten aanvragen om mee te geven aan de nieuwe eigenaren en is begeleiding van ons voedingsteam altijd mogelijk voor u én de nieuwe pup eigenaren.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze producten of de voorwaarden? Neem dan contact met ons op.