Nu is mijn hond al 2 maanden zonder Prednisonal en heeft ze nog steeds een uitstekende ontlasting

admin Ervaringen

Mijn hond Bonne nam al meer dan een jaar Prednisonal in verband met niet kwaadaardige tumoren in haar dikke darm. Ze was inmiddels afgekickt tot ½ tabletje om de dag toen het weer mis ging en ze ’s nachts door de diarree in huis poepte. In overleg met de internist ben ik weer naar 4 tabletjes per dag gegaan. Daarbij moest ik een steriele brok voeren. Hoewel zowel de dierenarts als de dierenwinkel de brok kende moest die overal besteld worden en dat kon wel een week duren. Teneinde raad heb ik een beroep gedaan op de kennis van de dierenarts/voedingsdeskundige van Farmfood. Ik had daar al eerder een goede ervaring mee.

Zij raadde mij aan om in dit geval te zorgen dat de darmen van mijn hond weer in balans zouden komen. Dat kon door haar alleen pens en hart te voeren. Dat heb ik gedaan en meteen ging dat goed. Uiteraard ook nog met Prednisonal erbij. In overleg met de dierenarts van Farm Food is er een schema opgesteld hoe ik langzaam van alleen pens en hart ook naar brokken kon overschakelen. Het bleef goed gaan. De Prednisonal werd volgens het voorschrift van de internist ook afgebouwd.

Nu is mijn hond al 2 maanden zonder Prednisonal en heeft ze nog steeds een uitstekende ontlasting, mooie vacht en is heel energiek. Tijdens het proces heb ik veel steun gehad van de dierenarts/voedingsdeskundige van Farm Food.

 


Wilt u ook gratis persoonlijke begeleiding van ons voedingsteam of heeft u andere vragen? dan horen wij dat graag van u, we staan voor u klaar!

Vul in het formulier uw gegevens in, mail naar info@farmfood.nl of bel ons (tijdens werkdagen) op nummer: +31 (0) 548 61 99 77

Bij een complex probleem staan we u graag persoonlijk te woord. Voer daarom uw telefoonnummer in zodat we bij extra vragen u nog beter van dienst kunnen zijn.
Voor een gericht voedingsadvies verzoeken wij u de situatie van uw hond te omschrijven in het opmerkingen-veld, en bij een complex probleem staan we u graag persoonlijk te woord. Voer daarom uw telefoonnummer in zodat we bij extra vragen u nog beter van dienst kunnen zijn.
Wij zijn constant bezig om ons te verbeteren, daarom is het voor ons interessant om te weten hoe u ons heeft gevonden.
Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email