Max is een mooiere hond

Ik wil u laten weten dat ik heel tevreden ben over Farm Food. Wij hebben onze beagle “Max” op 2 jan 2010 gekregen (toen 3 jaar oud) in april is hij 4 jaar geworden. Hij was echt veel te dik en had constant diarree, ik kon bijna iedere nacht mijn bed uit om met hem naar buiten te gaan, en ging maar want het was raak als hij mij kwam wekken.

Ik heb toen eerst 2 weken Farm Food vlees gegeven (eerst twee dagen met gekookt water en toen rauw). Daarna weer contact gehad met farm food en toen langzaam de hondenbrokken er bij (maar hij was toen al van zijn diarree af) en nu geef ik hem 6 dagen brokken en 1 dag vlees. Hij hij doet het geweldig! Hij is fit en heeft lekker veel energie en zijn vacht is prachtig!

Nu werd hij stikem toch weer wat dikker dus heb ik weer met Farm Food gebeld en de brokken iets verlaagt. Het resultaat is een mooie hond met weer een prachtig gewicht dus wij zijn echt heel blij met Farm Food en ook met het contact wat we steeds hebben. Je kan bij Farm Food echt al je vragen kwijt en die worden ook naar tevredenheid beantwoord.

Groeten van Sandra en Max Bakker