Laska kijkt weer helder uit haar ogen

Laska is nu aan haar vierde dag rauw vlees begonnen. Het gaat prima met haar. Heel af en toe een krabbeltje en af heel af en toe een krabbeltje aan haar oren. Dit mag allemaal geen naam hebben. De eerste dag vroeg de uitlaat van laska me of laska misschien niet lekker was, want ze keek zo zielig en wilde niet spelen. Ik heb hier niet echt iets van gemerkt. Ik kan niet beoordelen of ze nu meer plast en poept. Valt me niet echt op. Morgen de laatste volledige rauw dag en dan gaan we voorzichtig Farm Food mengen.

Derde week ontgiftingsfase

Laska is inmiddels aan haar 3de week begonnen van de ontgiftingsfase. Ik merk aan haar nu wel wat veranderingen. Bij tijd en willen kan ze flink boeren en stinken. Gisterenavond had ze wat braakneigingen. Ze is bij tijd en weilen ook wat slomer als normaal. De farm food verdraagt ze goed. Van de week heb ik haar i.p.v 500 gr pens 600 gegeven, want haar maag en of darmen waren zo aan het rommelen. Mag dat? Als ik pens overhoud van het weekend geef ik haar nog een extra dag een volledige pens dag. Kan dat geen kwaad? Is het geen boven in het verhaal ook normaal? Maak me een beetje zorgen over haar.

Het gaat goed met Laska!

Het gaat goed met laska. Ze wordt liever en krijgt een nog mooiere en zachtere vacht, dan ze al had. Het lijkt of ze tevredener is. Laska is ook wat actiever. Ze doet minder lelijk naar honden die druk zijn. Ze is wat afgevallen. Soms heeft ze meer ontlasting als normaal en soms eet ze wat gras. Bij tijd en wijlen drinkt ze ook wat meer. Laska is dus ook wat socialer geworden, al was dit geen probleem hoor. wat ik ook merk is dat ze bijna geen last meer heeft van haar anaalklieren. Alleen maar goede berichten dus!