De week van Praveen

In week 38 neemt Key accountmanager Praveen u graag mee van voorbereiding van zijn klanten bezoeken tot aan Telfort Engeland, waar er dit jaar Pats plaats vond.

Maandag

De eerste dag van week 38 is mijn dag begonnen met een thuiswerk dag. Op dit moment ben ik werkzaam waar ik naast mijn rayon (zuid-west Nederland), ook verantwoordelijk geworden ben van alle Key Accounts en groothandel. Op deze dag doe ik dan ook diverse werkzaamheden zoals het voorbereiden van de klantgesprekken, verwerken van e-mails en telefonisch contactmoment met onze klanten.

Maandag

Dinsdag

Op dinsdag ben ik onderweg naar Dierenwinkel Animals First Wassenaar, waar ik een bezoek op afspraak heb. Winkeleigenaar Boy heeft de koffie al klaar gezet en gaan we hier wat lopende zaken bespreken

Dinsdag

Woensdag

Het was een spannende week want mijn zoontje ging voor het eerst een ochtendje naar de peuterspeelzaal.

Woensdag

Donderdag

Vandaag staat er een volledige dag ingepland voor de key accounts. De ochtend is begonnen met het beantwoorden van binnenkomende e-mails en het verwerken van mijn takenlijst. Daarnaast heb ik vandaag ook een gesprek met een grote account staan waar ik op onderstaande foto onderweg naar ben.

Daarnaast ben ik ook erg sportief en probeer ik minimaal 3x per week in de avonden te sporten.

Vrijdag

Op vrijdag staat er samen met mijn collega Creatief marketing manager Alfred een inrichting gepland bij een organisatie voor het bepalen van wat schappenplannen.

vrijdag

Zaterdag

Ter ondersteuning van mijn collega Export Manager Niels gaan we vandaag richting Birmingham voor een retailers beurs genaamd Pats.

Zaterdag

Zondag

We zijn klaar voor de start en drinken we na een geslaagde beurs samen een biertje.