De week van Marina

De week van Marina! Lees hieronder mee wat de werkzaamheden van Marina bij Farm Food Hondenvoeding zijn.

Maandag

Op dit moment hebben we bij Farm Food 3 locaties, gelukkig is onze nieuwbouw bijna klaar want we hebben ruimte tekort. De grote bestellingen worden per pallet ingepakt in ons grote magazijn. Ik ben verantwoordelijk voor de coördinatie in ons magazijn. Hier pakken we de kleinere bestellingen in dozen.

Maandag

Dinsdag

Dagelijks heb ik contact met onze andere locaties, ik bespreek de voorraad en ik regel inpak acties samen met de sociale werkplaats SoWeCo.

Woensdag

We werken intensief samen met de sociale werkplaats SoWeCo, wij vinden Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk. Ze helpen ons o.a. met het labelen van producten. Vandaag hebben we een spoedje want we moeten heel veel zakjes plakken. Soms is het “Alle hens aan dek”.

Donderdag

Ik zorg dat al onze beursspullen worden opgeborgen, zodat alles bij een volgend evenement netjes klaar staat. Het is wel een beetje passen en meten, maar gelukkig ben ik heel erg goed in Tetris.

Vrijdag

Over een paar maanden kunnen we verhuizen! Dan hebben we fijn alles onder 1 dak, dat scheelt veel gebel en geregel. We zijn alvast alles aan het nummeren zodat de verhuizers het direct naar de juiste plek kunnen tillen.