De week van Henk

Wij geven je graag een kijkje in de week van Henk. Henk is werkzaam bij Farm Food en maakt de mooiste houtencreaties. De werkzaamheden van Henk zijn begonnen via Soweco op de zaag- en schuurafdeling van de Farm Food Antlers. Daarnaast scheen Henk wel handig te zijn met hout, tot onze grote verrassing werd al snel duidelijk dat Henk een echte alleskunner bleek te zijn. Hij heeft een timmerwerkplaats tot zijn beschikking waarin hij van alles maakt. In dit artikel laten we graag meer zien van Henks werkzaamheden.

Maandag

In de hal van onze nieuwe locatie ontbrak nog een kapstok voor zowel de Farm Food als de Soweco medewerkers. Henk heeft samen met Alfred van de marketing een ontwerp gemaakt en deze heeft hij gecreëerd. Zie hieronder het resultaat! (afbeelding linksboven)

Dinsdag

Vanuit de inpak afdeling komt het bericht dat de Easy Antlers voorraden slinken. Voor Henk is dit het teken om met de zaagmachine aan de slag te gaan. Heb je Henk al zien schitteren in onze productiefilm van de Antlers? Bekijk hieronder de video.

Woensdag

Ook aan de omgeving wordt gedacht! In de strijd tegen de eikenprocessierups hebben wij dit jaar zo’n honderd nestkastjes geschonken aan en opgehangen in de gemeente Hellendoorn. Deze nestkastjes zijn allemaal vervaardigd van overgebleven restmateriaal door onze eigen Henk. Duurzaam voor de natuur!

Donderdag

Ook deelt Farm Food zo nu en dan leuke prijzen uit, Henk maakte voor de winnaar van een cryptokraker een mooie relaxbank voor de hond. Zoals je ziet is onze Henk echt van alle markten thuis 😉 Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste acties? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.

Vrijdag

Vandaag heeft Henk zijn zelfgemaakte schappresentatie samen met Alfred opgebouwd in de demowinkel bij Farm Food.