De week van Erna

In de week van Erna nemen we je mee in haar dagelijkse werkzaamheden, ook vertelt ze over de groei van Farm Food.

Mijn naam is Erna van Wijhe en ik werk sinds augustus 2006 bij Farm Food Hondenvoeding, inmiddels is Farm Food verhuisd naar het nieuwe pand aan de Baruch Spinozastraat. Een mooie stap waar ik ook onderdeel van mag zijn!

Maandag

Op maandag houd ik mij bezig met de financiële administratie, werk ik de nodige administratie bij en boek ik orders in. Dit proces loopt de hele week door.

Dinsdag

Naast de dagelijkse werkzaamheden werk ik met collega Hasnain aan de ontwikkeling en de invulling van onze inkoopmodule. Samen vormen we een echt team!

Woensdag

Een onderdeel van mijn taken is de inkoop van de benodigdheden voor onze artikelen voor verkoop en op kantoor, de verwerking hiervan doe ik vaak in midden van de week. Vanwege de ontwikkelingen met het Corona virus zit er dit jaar helaas geen echt personeelsfeest in. Namens de personeelsvereniging krijgt nu iedereen een heerlijk pakket.

Donderdag

In de ochtend staan de financiële zaken gepland en de rest van de middag richten we ons op de inkoopmodule.

Vrijdag

Als verantwoordelijke voor de personeelsadministratie neem ik op de laatste dag van de week hier de tijd voor. De vrijdag staat altijd in het teken van werkzaamheden afronden zodat we op de maandag weer aan een nieuwe week kunnen beginnen.

Op onze afdeling is er geen vaste indeling van de dag en de werkzaamheden kunnen per dag variëren. Gedurende de hele week heb ik veel contact met de medewerkers en klanten van Farm Food voor allerlei zaken, van klein tot groot.