De week van Danny

Als geboren honden- en dierenvriend ben ik heel erg blij met de kans die me geboden wordt om de visie van Farm Food uit te dragen in ‘mijn eigen’ België. De overtuiging om voor Farm Food te kiezen situeert zich 12 jaar geleden toen ik op zoek was naar een ‘eerlijke’ Hondenvoeding. Ik ben dus zelf al 12 jaar ‘FAN’ van Farm Food en haar producten (mijn honden trouwens ook ). Ik neem je graag mee in mijn eerste dagen als accountmanager België bij Farm Food Hondenvoeding.

Maandag

Samen met collega Joost, voormalig contactpersoon België, op bezoek bij ‘Danny’s Dierenshop’ in Veldhoven: dannysdierenshop.com/ . De overdracht is in volle gang, deze ‘naamgenoot’ kon natuurlijk niet uitblijven.

Dinsdag

Samen met collega Janine, accountmanager en voedingsdeskundige, Dierenwinkel Breskens bezocht waar zij een lezing heeft gegeven over natuurlijke Hondenvoeding ondersteund met onze onderlegger.

Woensdag

Een dag samen met het voedingsteam mee gelopen. Onze voedingsdeskundigen dienen als adviseur en bieden een ondersteunende rol voor hondeneigenaren die vragen hebben over de voeding en gezondheid van hun hond. Heel leerzaam!

Donderdag

Opleiding time management in Nijverdal. In de huidige tijd krijgen we ontzettend veel informatieprikkels binnen en komen we stiekem eigenlijk altijd tijd te kort. Om hier zo goed mogelijk mee om te kunnen gaan hebben wij bij Farm Food de hulp ingeschakeld van FocusXL. Zij helpen ons zo effectief en efficiënt mogelijk te werken. Een hoop nieuwe inzichten opgedaan!

Vrijdag

Afgelopen weekend was de Anido vakbeurs in Kortrijk. Hier heb ik met collega’s Niels, Maarten en Joost vele gesprekken gevoerd met mijn toekomstige klanten.